måndag 9 januari 2012

Sjöstedt (V) har fel! Europa behöver mer samarbete - inte mindre!

(Artikel publicerad i Expressen den 9 januari 2012)
Driver ett land en vettlös ekonomisk politik går det illa oberoende valuta
Det grundläggande receptet mot krisen - att göra resoluta åtgärder för minskade underskott och skulder, kombinerat med högre ekonomisk tillväxt i de utsatta länderna - är inte en fråga om höger eller vänster i europeisk politik. Receptet är vare sig socialism eller liberalism, utan en konsekvens av den enkla regeln att den som lånar så småningom tvingas betala tillbaka pengarna. Däremot är frågan hur och vilka åtgärder en fråga om värderingar.

Övriga EU och resten av världen kan - och bör! - hjälpa till, men till syvende och sist hänger det på nationella regeringar och parlament att efter öppen debatt om prioriteringar rösta för reformer som tar ned underskott och höjer den långsiktiga tillväxttakten.

Krishanteringens politiska skiljelinje går i första hand mellan populism och ansvar, mellan egoism och solidaritet. Kommer det svenska Vänsterpartiet, tillsammans med Sverigedemokraterna, under 2012 fortsatt att säga nej till svenskt stöd till de gemensamma EU-åtgärderna, inklusive lån via IMF? Kommer Sannfinländerna fortsätta att försvåra för en solidarisk finsk europapolitik? Väljer vänstern i Sydeuropa att strida mot alla förändringar på gator och torg?

Särskilt Vänsterparitets hållning sticker i ögonen eftersom partiet samtidigt beskriver läget i Europa med ord som "social härdsmälta", men inte alls är berett att bidra till lösningar eller ens säkra lån. Den svenska vänsterns europapolitik är nationalistiskt navelskådande och hamnar ofta väldigt nära, eller på samma position som SD. Extremerna berör varandra.

Många skyller krisen
på euron. Men det håller inte. Finland, som har haft euron i drygt tio år, har under dessa år haft en mycket likartad ekonomisk utveckling som Sverige. Det gäller till exempel tillväxt, arbetslöshet och budgetsaldo. Det finns också länder som inte har euron som alla har stora budgetunderskott och skulder, till exempel Ungern, Island, Lettland, Storbritannien och USA. Driver ett land en vettlös ekonomisk politik går det illa med underskott oberoende av vilken valuta man valt.

Att vi i Sverige inte dragits med i krisen beror nog på att vi lärde oss av 90-talskrisen att binda upp riksdagen så att den inte tillåter staten att spendera mer än medborgarna jobbat ihop till. Vi lyckades därtill kombinera den lärdomen med långsiktig reformpolitik, till exempel pensionsreformen. Det ger oss dock inte moralisk rätt att nyåret 2011/2012 sitta på läktaren och självrättfärdigt dela ut pekpinnar, än mindre att vända de krisdrabbade människorna ryggen.

Krisen visar att Europas ekonomier, banksystem och risker blivit oförutsett nära sammanflätade. För att nu kunna hantera och reglera gränsöverskridande verksamheter och risker måste vi därför samarbeta både mer inom EU, och med USA. Dessa insikter driver nu fram nya regelverk, både för stater och banker. För framtidens ekonomiska stabilitet är det positivt - också för Sverige - att euroländernas regler för underskott och skulder stramas upp.

Sverige måste inte uppfylla de (rimliga) krav som ställs på euroländerna förrän vi väljer att anta euron. Till dess bör Sverige delta bland annat i den nya "stabilitetsunionen".

I europeiskt samarbete har det alltid varit viktigt att sitta med både när beslut förbereds, och när de sedan tas. Det är där som Europas och därmed vår egen framtid avgörs. Där kan vi bidra konstruktivt med våra erfarenheter och mest effektivt skydda våra egenintressen.

Jag får ibland frågan hur jag fortfarande kan tro på EU och euron efter allt som hänt i år. Mitt svar är att Europa behöver mera samarbete, inte mindre. Så länge länder som Benelux, Irland, Österrike och våra grannar Finland, Danmark, Polen, och Baltikum försvarar EU och vill ha euron kommer jag också att göra det. Inriktning och konkreta åtgärder är inte ödesbestämda. Och debatten mot populister och osolidariska nationalister måste alltid föras. Argumenten för samarbete och praktisk internationalism måste alltid upprepas. För en liberal är det både förnuftigt och nästan ett kall.

Jag är optimist. Även om 2012 också blir ett tufft år kan insikten om att allas våra öden är sammanflätade leda till en vändning och att Europa går stärkt ur krisen.

Carl B Hamilton
Riksdagsledamot och ekonomisk talesman (FP)             

70 kommentarer:

Henrik sa...

Naturligtvis är det så att det går att köra ett land i botten även utan en gemensam valuta. De stora skillnaden är dock att med Euron går det gömma sig bakom stabila grannar, samtidigt som den som missköter sig kommer dra med sina grannar ner i insolvensens träsk.

Vidar undrar jag, eftersom jag antar att du stöder även en fiskal union, att du vill att Grekland och Italien ska få vara med och ha synpunkter på hur den svenska ekonomiska politiken ska se ut?

CL sa...

"Många skyller krisen på euron. Men det håller inte. Finland, som har haft euron i drygt tio år, har under dessa år haft en mycket likartad ekonomisk utveckling som Sverige [...]"

Finland lider inte av något bytesbalansunderskott till skillnad från PIIGS. Och Island har deprecierat valutan och är på väg att återhämta sig. Detta till skillnad från EMU-länderna som inte har egen penningpolitik och är tvungna att låna på Tysklands villkor.

CL sa...

Även följande går att ifrågasätta om Eurokrisen: Driver ett land en vettlös ekonomisk politik går det illa oberoende valuta

Det gäller knappast Spanien och Irland som hade bra statsfinanser innan krisen kom.

Anonym sa...

God dag varje kropp,

Få en legitim lån har alltid varit ett stort problem för kunder som har ekonomiska behov. Frågan om krediter och säkerheter är något som kunderna alltid orolig när de söker ett lån från en legitim långivare. Men Reginald finansiella lån SERVICE. har gjort denna skillnad i utlåningen industry.We kan ordna ett lån från intervallet $ 2.000. till $ 100,000,000.00 E-POST OSS VIA reginaldson01@yahoo.com / reginaldson02@gmail.com

Våra tjänster omfattar följande:

* Investerare Lån ..........
* Debt Consolidation ..........
* Topplån
* Business Lån ........
* Personliga lån ..........
* Internationella lån

Ingen social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanti. Allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och vi kommer säkert att göra din dröm true.REGINALD finansiella lån SERVICE. säger ja när dina bankerna säga nej. Slutligen finansierar vi litet företag skala lån, mellanhänder, småskaliga finansiella institutioner för vi har obegränsad kapital. För ytterligare detaljer att gå upphandla ett lån från: Vänligen svara omedelbart på detta e-mail: reginaldson01@yahoo.com / reginaldson02@gmail.com

Låneansökan FORM PERSONUPPGIFTER

Förnamn: .........
Efternamn: .........
Kontakt Adress: .........
Stad / Postnummer: .........
State: .........
Land: .........
Kön: .........
Födelsedatum (åååå-mm-dd): ........
Telefon: .........
Civilstånd: .........
Yrke: .........
Nästa av Kin: .........

LÅN INFORMATION

Belopp som krävs som lån: .........
Syfte med Lån: .........
Lån Varaktighet: .........
Månadsinkomst: .........
Din internationella pass sport eller körkort krävs: .........

Har du ansökt om lån innan (ja eller nej)

Hälsningar

Anonym sa...

Hallå
   Kära Internetanvändare GTBank är här för att lösa alla ekonomiska problem som du står inför att kontakta oss, om intresse i någon av nedanstående tjänster
[1] Online bankkonto
[2] EKONOMISKT STÖD (lån)
[3] Online Western Union TJÄNSTER (pengaöverföring)
[4] Assistans I köpa tillgångar (Fordon, Hus, Elektronik och Mobila enheter)
[5] betala räkningar 35% rabatt
Kontakt via e-post: guarantytrustbankplc01@yahoo.co.uk

Unknown sa...

LÅN ERBJUDANDE FÖR ALLA (ANSÖK NU)

Är du en affärsman eller kvinna? Är du i någon finansiell stress? behöver du pengar för att starta ett eget företag? Har du en låg inkomst och har svårt att få lån från lokala banker och andra finansiella institutioner? Svaret är här, Christiana Anderson Loan Firm är svaret. Vi erbjuder;

a) personliga lån, expansion.
b) Business Start-up och utbildning.
c) skuldkonsolidering.
d) Hard Money lån.

Men erbjuder vår metod möjlighet att ange det belopp av lånet som behövs och även hur länge du har råd att slutföra återbetalning av lån med en ränta på 2%. Detta ger dig en verklig chans att samla in pengar som du behöver. Intresserade kandidater bör kontakta oss via: christianadersonsloans@gmail.com

Information behövs inkluderar;

1) namn:
2) Land:
3) adress:
4) tillstånd:
5) Språk som talas:
6) Ålder:
7) Civilstånd:
8) Yrke:
9) Telefonnummer:
10) för närvarande placerad på arbetsplatsen:
11) Månadsinkomst:
12) Nära anhöriga:
13) mängd lån krävs:
14) Löptiden för lånet:
15) Syftet med lånet:

OBS: Ansökan är 18år och uppåt

Anonym sa...

Hej, behöver du ett lån för att betala av dina räkningar eller lösa någon form av finansiellt problem, vänligen kontakta mig nu via e-post: johnlutherloanfirm1@outlook.com
Jag erbjuder alla typer av lån.
tack

Unknown sa...

Vittnesmål om hur jag erbjöds ett lån utan säkerhet för bara 2%.
Jag är Farida Agus Setiawati och jag är ett levande vittnesbörd om de goda nyheterna om Amanda Loan Firm.
Lyssna, ingen långivare här är villiga att hjälpa dig, utan de är bara här för att slita dig dina surt förvärvade pengar. Min man och jag sökte för lån från olika långivare på nätet men i slutet var vi lurade och lurade av våra pengar genom olika lån företag på nätet.
Vi lånade även pengar för att betala dessa online långivare men i slutet fick vi ingenting.
Jag och min man var i skuld och vi hade ingen att köra till för att få hjälp, vårt familjeföretag rasat och vi kunde inte få pengar för att möta våra dagliga utgifter tills vi infördes till Mrs Amanda som hjälpte oss genom att erbjuda oss ett oskyddat lån.
Kontakta Mrs. Amanda idag för ditt lån och glömma någon här lovar du lån på grund vid den senare slut kommer du inte få något lån från dem.
För mer information om hur du når Mrs Amanda eller följa hennes låneförfaranden, Skriv mig genom någon av min e-post, faridaaguss@gmail.com och kunfarida@outlook.com.
Eller så kan du skicka ett mail till Mrs Amanda på amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com och amandaloanfirm@cash4u.com.

Unknown sa...

Att gå igenom svårigheter och krävde ekonomiskt stöd till

*företagslån
*individuellt eller personligt lån
*företag lån
*pedagogiska lån

Du kan kontakta oss med denna e-post: janeoluda@outlook.com med i nedanstående information behandlingen av din ansökan för minst € 5000 till maximalt belopp på € 50.000.000 på 2% utan säkerhet eller säkerhetskontrollen.

*namn:
*adress:
*land:
*telefon:
*ålder:
*ockupation:
*ställning på arbetsplatsen:
*lånebeloppet:
*löptid lånet:
*Syftet med lånet:
*månadsinkomst:

Med vänlig hälsning,
Jane Oluda
VD / MD
Jane Oluda finansiella hus (JOFH).

Unknown sa...

Att gå igenom svårigheter och krävde ekonomiskt stöd till

*företagslån
*individuellt eller personligt lån
*företag lån
*pedagogiska lån

Du kan kontakta oss med denna e-post: janeoluda@outlook.com med i nedanstående information behandlingen av din ansökan för minst € 5000 till maximalt belopp på € 50.000.000 på 2% utan säkerhet eller säkerhetskontrollen.

*namn:
*adress:
*land:
*telefon:
*ålder:
*ockupation:
*ställning på arbetsplatsen:
*lånebeloppet:
*löptid lånet:
*Syftet med lånet:
*månadsinkomst:

Med vänlig hälsning,
Jane Oluda
VD / MD
Jane Oluda finansiella hus (JOFH).

Unknown sa...

Att gå igenom svårigheter och krävde ekonomiskt stöd till

*företagslån
*individuellt eller personligt lån
*företag lån
*pedagogiska lån

Du kan kontakta oss med denna e-post: janeoluda@outlook.com med i nedanstående information behandlingen av din ansökan för minst € 5000 till maximalt belopp på € 50.000.000 på 2% utan säkerhet eller säkerhetskontrollen.

*namn:
*adress:
*land:
*telefon:
*ålder:
*ockupation:
*ställning på arbetsplatsen:
*lånebeloppet:
*löptid lånet:
*Syftet med lånet:
*månadsinkomst:

Med vänlig hälsning,
Jane Oluda
VD / MD
Jane Oluda finansiella hus (JOFH).

Unknown sa...

Hej Am fru, Morgan debra Am en legitim och tillförlitlig lån långivare ger ut lån
på ett tydligt och begripligt villkor på 2% ränta. från
$ 12.000 till $ 7.000.000 USD och Euro bara. Jag ger ut Business lån,
Personliga lån, studielån, billån och lån för att betala räkningar. om du
behöver ett lån vad du behöver göra är att du kontaktar mig direkt
på: morgandebra1986@gmail.com
Gud Välsigne Dig.
Hälsningar,
Morgan debra
E-post: morgandebra1986@gmail.com


Obs: Alla svar måste skickas till: morgandebra1986@gmail.com

Unknown sa...

Hallå,
Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

CREDIT sa...

Lyckliga Young Finansbolag
# 777 Via Verona FTV Station Road, Italien
Tel: +393512646127
Good Day alla som läser vår post på nätet Jag bekräftar mottagandet av
en e-post. Tack för att svara på min annons. Först och främst vill jag presentera mig
till dig är Mr.Mr.Lucky Young Credit Company. När det gäller e-post, vi är redo att
erbjuda lån till medlemmar av allmänheten på 2% per år utan några kontroller
och kreditspärrlistan . Vi utfärda kredit, vilket är inom det £ 5,000.00
£ 40,000,000.00 från Storbritannien. Vi erbjuder en gratis lån, eftersom jag
fruktade Gud, och långivaren kan inte ta chances.only intresserad person som shouldnt
contanct oss på vår privata e-post: (luckyyoungcredittransferoffice@yahoo.it)
Vi ger ut lån för att möta deras individuella, företag och collaborati oavsett
av civilstånd, kön, religion, och plats, men inte bör vara lagligt
Det betyder att återbetala lånet på utsatt tid, och strikt för att vara
värd förtroende ..
Tack för förståelse ..
Hälsningar från Mr.Lucky Young

Unknown sa...

Ansöka om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar och att starta en ny finansiering av ditt projekt på en billigaste ränta på 2%. Inte att kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebeloppet behövs eftersom vårt minsta lån erbjudande är 1,000.00 till något val av lånebeloppet . Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få detta lån, kontakta mig för mer information om lånet processen, processen som lånevillkoren och hur lånet kommer att överföras till dig. Jag behöver din brådskande svar om du är intresserad.

Chloe Morrison sa...

ÅRETS SLUT lån erbjudande .. ÅRETS SLUT lån erbjudande ..
Jag är Chloe Morrison, Ett lån långivare, jag låna ut pengar till personer eller företag som vill etablera en lönsam verksamhet, vilket är den period av gamla skulder och vill betala. Vi tillhandahåller alla typer av lån du någonsin kan tänka dig, vi är både privata och statliga lån, med låneräntor på 2%.
Kontakta oss nu med våra varma e-postadress: (Chloemorrisloanfirm@gmail.com) Din lycka är vår oro.

(CHLOEMORRISLOANFIRM)

Mrs.Victoriamichael sa...

Är du i några ekonomiska svårigheter? Behöver du
ett lån för att starta ett företag eller att betala dina räkningar?
Vi erbjuder lån till människor som behöver hjälp och vi lånar ut till lokala företag, internationella och också på en mycket låg ränta på 2%.
Ansök nu via e-post: victoriamichaelloanfirm@gmail.com
Tack
Tack och Gud välsigne
Mrs Victoria

Unknown sa...

Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

Elena Nino sa...

Kära lån sökare

Du i några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta lånebolag var etablerat för mänskliga rättigheter organisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om lån, kom tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

Namn:
Lånebelopp som krävs:
Lånets längd:
Mobilnummer:

Tack och Gud välsigne
FÖRTROENDE
Elena

gina morgan sa...

Goddag allihop!!!
Jag är Luis Roland Jag skulle vilja dela mitt vittnesbörd med alla som söker en genuin och pålitlig långivare för att få sina lån från. För några månader sedan fick mitt företag en stor förlust att jag inte kunde hjälpa det, jag var på väg att förlora mitt hus och mitt företag på grund av dålig kredit och obetalda skulder. Jag blev så desperat att jag inte visste vad jag skulle göra för att rädda situationen, jag kunde inte få ett lån från banker och andra finansinstitut på grund av min dåliga kredit. Sedan började jag söka lån online, där jag fick scammed på 6 000 euro av tre (3) olika långivare. En dag gick min fru igenom internet och såg så många vittnesmål om detta stora företag, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD (ginamorganloancompany@gmail.com). Min fru berättade för företaget, men jag var aldrig intresserad på grund av mina tidigare erfarenheter men okänd för mig att min fru har ansökt om ett lån på 86 000 euro. På mindre än 24 timmar fick jag ett meddelande om att företaget har krediterat mitt konto med lånebeloppet. Jag har nu mitt företag tillbaka i produktionen mer än någonsin och min skuld är avvecklad. Du kan också kontakta företaget via hennes email: ginamorganloancompany@gmail.com

Unknown sa...

Behöver du ett genuint lån för affärsändamål eller att betala din skuldkontakt Mr Kellie Wilson nu för äkta lån via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

Unknown sa...

har du alla typer av ekonomiska problem? behöver du ett lån att betala av
fordringar? är du i en ekonomisk kris? lita på oss att behandla alla typer av
lån, maila oss direkt med vår email elvismorganfinance@gmail.com. se
Nedan. Vi är registrerade och
auktoriserat företag att utfärda ett lån på 2%, med en längd på minst 6
månader och en maximal varaktighet på 30 år.
Vi ger lån till ett minimum 2000 till högst 100 miljoner.
erbjuda olika tjänster nedan *
Personliga lån (Säkra och osäkrade)
* Business Loans (Secure and Unsecured)
* Renovering
* Auto lån
* Äktenskapslån
* Lån hälsa, etc.
Så .. om du är intresserad, vänligen kom tillbaka till oss via vår email
elvismorganfinance@gmail.com
eller skriv oss +12133283772
och du får ett lån så snart som möjligt

mariachrist sa...

2017 slutet av året lån erbjudande om 24 timmar utan att betala några avgifter i förskott.
Du behövde ett lån av pengar omgående och utan att betala några avgifter i förskott. Vi är en tjänst som kommer till stöd för någon som har god vilja att kunna låna pengar eller investera för att företaget eller företaget / organisationen ska fungera väl och andra ekonomiska problem. Du är på rätt adress. Vi erbjuder lån från 5 000 kr till 5 000 000 kr med en 2% ränta till någon större person och god moral. Obs! Snabbkundsinbjudan (om 24 timmar) kontakta oss snabbt på vårt mail: beatriceriche8@gmail.com

beatrice sa...

timmar utan att betala några avgifter i förskott.
Du behövde ett lån av pengar omgående och utan att betala några avgifter i förskott. Vi är en tjänst som kommer till stöd för någon som har god vilja att kunna låna pengar eller investera för att företaget eller företaget / organisationen ska fungera väl och andra ekonomiska problem. Du är på rätt adress. Vi erbjuder lån från 5 000 kr till 5 000 000 kr med en 2% ränta till någon större person och god moral. Obs! Snabbkundsinbjudan (om 24 timmar) kontakta oss snabbt på vårt mail: beatriceriche8@gmail.com

beatrice sa...

2017 slutet av året lån erbjudande om 24 timmar utan att betala några avgifter i förskott.
Du behövde ett lån av pengar omgående och utan att betala några avgifter i förskott. Vi är en tjänst som kommer till stöd för någon som har god vilja att kunna låna pengar eller investera för att företaget eller företaget / organisationen ska fungera väl och andra ekonomiska problem. Du är på rätt adress. Vi erbjuder lån från 5 000 kr till 5 000 000 kr med en 2% ränta till någon större person och god moral. Obs! Snabbkundsinbjudan (om 24 timmar) kontakta oss snabbt på vårt mail: beatriceriche8@gmail.com

beatrice sa...

2017 slutet av året lån erbjudande om 24 timmar utan att betala några avgifter i förskott.
Du behövde ett lån av pengar omgående och utan att betala några avgifter i förskott. Vi är en tjänst som kommer till stöd för någon som har god vilja att kunna låna pengar eller investera för att företaget eller företaget / organisationen ska fungera väl och andra ekonomiska problem. Du är på rätt adress. Vi erbjuder lån från 5 000 kr till 5 000 000 kr med en 2% ränta till någon större person och god moral. Obs! Snabbkundsinbjudan (om 24 timmar) kontakta oss snabbt på vårt mail: beatriceriche8@gmail.com

beatrice sa...

2017 slutet av året lån erbjudande om 24 timmar utan att betala några avgifter i förskott.
Du behövde ett lån av pengar omgående och utan att betala några avgifter i förskott. Vi är en tjänst som kommer till stöd för någon som har god vilja att kunna låna pengar eller investera för att företaget eller företaget / organisationen ska fungera väl och andra ekonomiska problem. Du är på rätt adress. Vi erbjuder lån från 5 000 kr till 5 000 000 kr med en 2% ränta till någon större person och god moral. Obs! Snabbkundsinbjudan (om 24 timmar) kontakta oss snabbt på vårt mail: beatriceriche8@gmail.com

beatrice sa...

2017 slutet av året lån erbjudande om 24 timmar utan att betala några avgifter i förskott.
Du behövde ett lån av pengar omgående och utan att betala några avgifter i förskott. Vi är en tjänst som kommer till stöd för någon som har god vilja att kunna låna pengar eller investera för att företaget eller företaget / organisationen ska fungera väl och andra ekonomiska problem. Du är på rätt adress. Vi erbjuder lån från 5 000 kr till 5 000 000 kr med en 2% ränta till någon större person och god moral. Obs! Snabbkundsinbjudan (om 24 timmar) kontakta oss snabbt på vårt mail: beatriceriche8@gmail.com

beatrice sa...

2017 slutet av året lån erbjudande om 24 timmar utan att betala några avgifter i förskott.
Du behövde ett lån av pengar omgående och utan att betala några avgifter i förskott. Vi är en tjänst som kommer till stöd för någon som har god vilja att kunna låna pengar eller investera för att företaget eller företaget / organisationen ska fungera väl och andra ekonomiska problem. Du är på rätt adress. Vi erbjuder lån från 5 000 kr till 5 000 000 kr med en 2% ränta till någon större person och god moral. Obs! Snabbkundsinbjudan (om 24 timmar) kontakta oss snabbt på vårt mail: beatriceriche8@gmail.com

Elena Nino sa...

Kära lån sökare

Du i några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta lånebolag grundades av människorättsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om lån, kom tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

Namn:
Lånebelopp som krävs:
Lånets längd:
Mobilnummer:

Tack och gud välsigne
FÖRTROENDE
Elena

Jean Carlos sa...

Behöver du ett lån för att starta affärer eller att betala dina räkningar och en företagsfinansiering för fastigheter och alla typer av företagsfinansiering. { Creditplusfinance11@gmail.com } Vi erbjuder även lån till privatpersoner, företag och företagskassor till 3% ränta. Vi ger ut lån till allvarligt uppmärksamma personer som är intresserade av lån om de är intresserade kontakta detta email: Creditplusfinance11@gmail.com

Anonym sa...


Lån erbjudande Lånbjudande !!!!
Behöver du en kredit omedelbart? För mer information, kontakta långivarna på (ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM, ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM). Kontakta oss nu ok.

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

Unknown sa...

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar?behöver du ett lån för att starta verksamhet?behöver du ett lån för att köpa en lägenhet?Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

Unknown sa...

Detta är Oceanic-Finance Vi erbjuder lån till privatpersoner och företag runt om i världen, vi är registrerade och licensierade lånföretag, behöver du ett lån för att betala dina räkningar? behöver du ett lån för att starta verksamhet? behöver du ett lån för att köpa en lägenhet? Vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån av något slag. E-post: Oceanicfinance113@gmail.com eller whats-app: +1(267)725-7570

MR LARRY ELLISON sa...

BEHÖVER DU ETT LÅN

Är du en affärsman eller kvinna? Behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du lån för att lösa din skuld eller betala dina räkningar eller starta ett bra företag? Behöver du pengar för att finansiera ditt projekt? E-post: ( Larryellisonfinance@gmail.com ) Vi erbjuder garanterade låntjänster av vilket belopp som helst och till någon del av världen för (Individuella, Företag, Fastighetsmäklare och Företagsländer) till vår fantastiska ränta på 2%. För ansökan och mer information skicka svar till följande e-postadress: Larryellisonfinance@gmail.com

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; ( Luiscarlosfinance@outlook.com ) snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. Luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: Luiscarlosfinance@outlook.com

Jean Carlos sa...

Behöver du ett företag / personligt lån

behöver du ett lån? Har du letat efter var du ska få ett lån? Har du försökt få någon form av lån? om du vill få ett billigt lån. Lånet erbjuds här till en mycket låg ränta på 3%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

Vi är certifierade och din integritet är 100% säker med oss. Oroa dig inte mer om dina lån eller finanser.

Kontakta oss idag via:

Namn: Jean Carlos

Email: Creditplusfinance11@gmail.com

Whatsapp +16234044993


Vi är redo att tillhandahålla våra tjänster

Robert Carlos sa...

Hej alla.
Har du nekats tillgång till köp av hus, bil, för att starta ett stort företag eller att refinansiera dig själv.
Oroa dig inte mer ... Skynd dig nu och ansök om ditt mjuka lån hos Robert Helping Hands loan investmentbolag.
Vi lånar ut till trovärdiga individer med en låg skattesats på 1,88%.
Intresserad person bör kontakta oss via email=Robrertfinancialgrowth444@gmail.com.
Vi väntar på att tillfredsställa och behandla dig som en gyllene kund.
Vänliga hälsningar.
Robert Carlos.

MR LUIS CARLOS sa...

Behöver du en lån om det gäller nu.

Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Vårt lån varierar från företag till personliga lån eller långa eller korta villkor med gynnsamma räntor (2%). Vår låneprocess är väldigt snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår email; luiscarlosfinance@outlook.com snälla låt oss veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets varaktighet. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen nedan. luiscarlosfinance@outlook.com

OBS! Alla e-postmeddelanden ska skickas till: luiscarlosfinance@outlook.com

Bill Johnson sa...

Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem För kunder som har ekonomiskt problem och behöver lösningar på det. Frågan om kredit och säkerhet är något som kunderna alltid är oroliga för när de söker lån från en legitim långivare. Men .. vi har gjort skillnaden i utlåningsindustrin. Vi kan ordna ett lån från intervallet $ 5.000.00 USD till $ 500.000.000.00 USD så låg som 3% intresse Vänligen svara genast på det här mejlet: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

Våra tjänster omfattar följande:

Skuldkonsolidering

Andra hypotekslån

Business Loans

Personliga lån

Internationella lån

Lån för alla slags

Familjelån

Xmas lån

Vi finansierar småskaliga låneföretag, mellanhänder, småskaliga finansinstitut för att vi har obegränsad kapital. För mer information om att skaffa ett lån kontakta oss, vänligen svara genast på det här mejlet: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


Mr Bill Johnson

NORTION LOAN CONSULTANT sa...

God dag

  Tänker du på en ny affärsplan eller behöver du en brådskande pengar för att investera och betala räkningar. Kontakta NORTION LOAN CONSULTANT nu för alla typer av lån till en kurs på 2,5%. Det är enkelt, snabbt och säkert.

KONTAKTINFORMATIONER

EMAIL: nortionloanconsultant@gmail.com

TELEFON: +17815611941

WHATSAPP: +2347067093957

En transaktion du kan lita på.

Anonym sa...

Kära lån sökare

Är du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta lånebolag grundades av en mänsklig rättighetsorganisation över hela världen vars enda syfte var att hjälpa de fattiga och människor som upplever ekonomiska svårigheter. Om du vill ansöka om ett lån, vänligen återvänd till oss med detaljerna via e-post. E-post: {emilianotrustfunding@linuxmail.org} eller {emilianotrustfundings@gmail.com)

Namn:
Lånebelopp:
Lånets längd:
Telefon nummer:

Jon McGuire sa...

Jag är en privat långivare och Investor, Behöver du ett legitimt, ärligt, ansett och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder affärer och individuellt lån, Mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: jonmcguire47@gmail.com.

lapo microfinance sa...

Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
VÄNLIGA HÄLSNINGAR




____________________________________________________________________





Behöver du akut ett lån? Behöver du ett lån för att finansiera ditt företag eller betala av dina räkningar? behöver ett lån för en operation eller är du en kontrakt som behöver finansiera för ditt byggarbete, är du en student som behöver finansiering? behöver du ett lån till din gård Du kan få ett lån idag från vårt företag till 2% ränta. Vi erbjuder lån från $ 5000 till $ 150.000.000 i valutan du önskar. kontakta vårt företags e-postmeddelande: - lapofunding960@gmail.com
VÄNLIGA HÄLSNINGAR

Anonym sa...

Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal försäkran om att bli finansierad för vi har en A + -betyg i finansieringen. Perry White Loan Firm (PWLF) har genom åren varit högt rankat som ett av de bästa onlineföretagen med en billigare ränta. Om du behöver finansiering, tveka inte att kontakta oss via whatsapp (+1-781-656-7138) eller e-post: perrywhite2016@gmail.com

happy day sa...

Hej alla, här kommer ett prisvärt lånerbjudande som kommer att förändra ditt liv för alltid, och ett bevis på hur jag fick ett lån för att förändra livet för min dödliga familj. Jag heter Mrs. Clancy Dexter Jag bor i USA Florida och är jag en glad kvinna idag? Jag tänkte för mig själv att alla lånegivare skulle kunna ändra Brokes och min familjs liv, jag skulle hänvisa alla som letade efter ett lån till dem. De gav mig och min familj lycka. Jag behövde ett lån på $ 250 000,00 för att starta mitt liv igen som änka med tre barn. Jag gick till det här företaget som lånade ett ärligt och gudfryktigt onlinelån som hjälpte mig att få ett lån på $ 250 000,00. . Dollar, de är faktiskt Guds rädsla människor, som arbetar med ett ansedd låneföretag. Om du behöver ett lån och är 100% säker på återbetalning, vänligen kontakta dem och låt dem veta att Ms. Clency hänvisade dig till dem. Kontakta via e-post:
happyday99loanfirm@gmail.com

maziu sa...

PÅLITLIGT lån: caravellamariepierre@gmail.com

Hej, individ på hela Europa och i hela världen (Frankrike, Belgien, Schweiz, Rumänien, Italien, Spanien, Kanada, Portugal, Luxemburg, Guyana, Réunion, Mayotte, Guadeloupe, Martinique, Franska Polynesien, Nya Kaledonien ...) Jag ställer till ditt lån ett lån som sträcker sig från 3 000 € uro till 500 000 euro med mycket enkla villkor till en ränta på 2%. Jag gör också investeringar och lån mellan individer av alla slag. Jag erbjuder kort, medellång och lång sikt. För mer
av information.
vänligen kontakta mig direkt på min e-postadress: caravellamariepierre@gmail.com

Tina Brooks sa...

God dag,

Jag är en privat långivare. Jag ger personlig garanti för affärslån
Lån, husköpslån, autolån E.T.C. Jag ger ett lån på lång sikt
från 2 000,00 dollar till 1 000 000,00 dollar från högst ett till femtio år. Med en ränta på 3% ska den intresserade sökanden e-post :(
tinabrooksloanhome@gmail.com) eller whatsapp (+12293838364) för mer information

namn
Land
Lånebelopp som behövs
Lånets varaktighet
Lånsändamål
Telefonnummer
Månadsinkomst
Status

martines sa...

Vi är en juridisk organisation som skapades för att hjälpa människor i behov av lån, kontakta oss om du upplever ekonomiska svårigheter eller om du är i en finansiell röra, och du behöver lån för att starta ditt eget företag, eller om du behöver ett lån för att betala av räkningar eller personligt lån, starta ett bra företag eller har problem med att få ett lån från en lokal bank, kontakta oss idag via e-post: socialfinancelimited8@gmail.com

osma sa...

Hej allihopa,
Jag heter Herr, Rugare Sim. Jag bor i Holland och jag är en lycklig man idag? och jag sa till mig själv att alla långivare som räddar mig och min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla personer som letar efter lån till honom, han gav mig lycka till min och min familj, jag var i behov av ett lån på € 300.000,00 för att starta mitt liv hela tiden när jag är en ensamstående far med 2 barn träffade jag denna ärliga och Allah fruktade man lån långivare som hjälper mig med ett lån på € 300.000,00, han är en Allah fruktade man, om du är i behov av lån och du kommer att betala tillbaka lånet, vänligen kontakta honom berätta för honom att (Herr, Rugare Sim) hänvisar dig till honom. Kontakta Mr Mohamed Careen via e-post: (arabloanfirmserves@gmail.com)


LÅN Ansökningsinformation FORM
Förnamn ......
Mellannamn .....
2) Kön: .........
3) Lånebelopp som behövs: .........
4) Lånetid: .........
5) Land: .........
6) Hemadress: .........
7) Mobilnummer: .........
8) E-postadress ..........
9) Månadsinkomst: .....................
10) Yrke: ...........................
11) Vilken webbplats gjorde du här om .....................
Tack och hälsningar.
E-post arabloanfirmserves@gmail.com

Anonym sa...

God dag om du behöver ett lån av något slag måste du kontakta mig för en bekväm lånetjänst till en ränta på 2%, om du behöver lån som -

Hemlån
Billån
Lastbilslån
Affärslån
Utbildningslån
Reparera lån
Små lån
Stora lån
Kontraktslån eller projektlån

Jag ger dig lånet oavsett din inkomst eller kreditpoäng

kontakta mig idag via e-post: lavingtonfinance@gmail.com eller whatsapp +17243828037

Jag erbjuder från 5000kr till 500 miljoner kr

Tack

Saara Kemi sa...

Behöver du personligt eller affärslån utan stress och snabbt godkännande ??? Om ja, kontakta oss. Vi erbjuder nu lån till 3% ränta. Vårt lån är säkert och säkert. För mer information och ansökningar, kontakta oss via e-post: saara.kemi@gmail.com

james sa...

Behöver du ett lån till 2% ränta, vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån vänligen kontakta oss via e-post loanoffers842@gmail.com eller whatsap oss +393510651312

Camilla Karlsen sa...

Ansök om ett lån med NOVA GLOBAL FINANCE till 3% ränta.

Oavsett om du vill ge din livsstil en boost eller om du har en oväntad kostnad att hantera, är ett lån från NOVA GLOBAL FINANCE det kostnadseffektiva sättet att få det att hända.

Nova Global Finances är flexibla: du kan låna upp till 10 miljoner euro och med en lämplig återbetalningsperiod från 1 år till 30 år. Vi erbjuder ett omfattande utbud av personliga lån, företagslån, bostadslån och skuldkonsolideringslån som kan anpassas till dina förändrade behov och omständigheter till 3% ränta.

Vad du får:
 Omedelbar tillgång till dina medel efter godkännande
 Konkurrenskraftiga räntor
 Flexibla återbetalningsvillkor
 Möjligheten att betala av ditt lån snabbare (extra betalningar minskar lånets kapitalbelopp)
 Enkelt godkännande om du behöver ytterligare medel
 Du kan ansöka om lån på din egen lämpliga plats och tid

Hur man ansöker:
Att ansöka om lån går snabbt och enkelt! Företag eller personer som är intresserade av att ansöka om ett lån hos Nova Global Finances och behöver mer information om hur man ansöker ska skicka ett e-postmeddelande till (novaglobalfinances@gmail.com) ELLER kontakta Camilla Karlsen på whatsApp: +31642117819 för mer information och muntliga genomgångar. Villkor gäller.

Camilla Karlsen
Senior lånechef

World Wide Loan Firm sa...

Ansök om ett lån från ett världsomspännande låneföretag till en räntesats på 3%.

Oavsett om du vill öka din livsstil eller ha en oväntad kostnad, är ett lån från världsomfattande låneföretag det kostnadseffektiva sättet att få det att hända.

Det globala låneföretaget är flexibelt: du kan låna upp till 10 miljoner euro med en lämplig återbetalningsperiod på 1 till 30 år. Vi erbjuder ett omfattande utbud av personliga lån, företagslån, bostadslån och skuldkonsolideringslån som kan anpassas till dina förändrade behov och omständigheter till en räntesats på 3%.

Vad du får:
Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande
Konkurrenskraftiga räntor
Flexibla återbetalningsvillkor
 Möjligheten att betala av ditt lån snabbare (ytterligare betalningar minskar lånekapitalbeloppet)
 Enkelt godkännande om du behöver ytterligare pengar
 Du kan ansöka om lån på din egen lämpliga plats och tid

Hur man ansöker: Ansök om
ett lån går snabbt och enkelt! Företag eller personer som är intresserade av att ansöka om ett lån från ett världsomspännande låneföretag och behöver mer information om hur man ansöker, SKICKA E-post till (worldwideloanfirm0@gmail.com) ELLER kontakta Camilla Karlsen på whatsApp: +13154076700 för mer information och muntliga genomgångar. Villkor gäller.

Nancy William.
Senior lånechef

Anonym sa...

caroline18@champlin.com lösenord: caroline7793h3
kgorczany@windler.info lösenord: kgorczany7237
okuneva.daniela@vonrueden.com lösenord: 27934madisyn
gaylord.madisyn@dietrich.org lösenord: lordsky2882
ldickens@hickle.biz lösenord: chickenengland7263
grady.lura@schaefer.com lösenord: gradymiura27
burnice.abernathy@hirthe.org lösenord: burnicenikki11
marcia13@bartoletti.org lösenord: marcianolucky67
dooley.benedict@sauer.com lösenord: dooleychick6599
hpfannerstill@reichel.com lösenord: playboyrich98

Alla PayPal-konton är gratis med pengarna framför allt fortfarande aktiva, om du inte kan logga in kan lösenordet ha ändrats av andra besökare, för att få de senaste PayPal-hackuppdateringarna, vänligen bokmärka den här webbplatsen. Telegram: @Anonymous_Ccs

Taggar
Läckt PayPal, Läckt PayPal 2020, Läckat PayPal-konto
Kontakta Frank Carlos via e-post: atmgeniuslinks@gmail.com
WhatsApp: + 1-713-389-6778 / Telegram: @Anonymous_Ccs

Anonym sa...

Hej allihopa. Jag såg kommentarer från personer som redan fick sitt lån från AMERICAN FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 250 000 SEK som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

Leonard Koops sa...

Vittnesmål om hur jag fick mitt lån med 2% (Frank Loans Services) E-post: k.frankloans@gmail.com

Jag skulle utan reservation rekommendera att arbeta med Frank Loan Services, om du är ute efter marknaden för en bostadslån. Jag har pratat med många mäklare när jag köpte mitt inteckningslån online, från första kontakten kunde jag berätta att han är den typ av person jag kan lita på för att hjälpa mig att fatta det bästa beslutet för mig och min familj. låna av inom 1-30 år, med eller utan säkerhet men ingen kreditkontroll och deras tjänster är snabba, pålitliga och pålitliga eftersom de har testats och litats på till skillnad från andra företag.

Deras tjänster inkluderar refinansieringslån, lastbilslån, utbildningslån, studielån, personlån, billån, skuldkonsolideringslån, företagslån, säkerställda och osäkra lån, hypotekslån, bostadslån. Vänligen kontakta dem idag för ytterligare förfrågningar via e-post : k.frankloans@gmail.com

Susan Benson sa...

Hej mina damer och herrar! Behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är en långivare och även en finansiell konsult.

Behöver du ett företagslån, personlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer information, skriv till oss via e -post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

Vi är ett omfattande företag för finansiella tjänster och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finanslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
* Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
* Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
* Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
* Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
* Höga godkännandepriser - Du har 99,9% chans att få lånet
* Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en period på 1-30 år.
* Enkel onlineapplikation.
* Personlig vägledning och expertis.
* Inga dolda avgifter

Gå inte miste om en möjlighet på grund av brist på finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via
E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla berörda parters fördelar.

karlsson Mehterzail sa...

DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK....

karlsson Mehterzail sa...

DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK.....

Max Bent sa...

Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomisk hjälp? Jag är Max Bent. Jag är långivare och även finansiell rådgivare.

Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett eget lån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella organ? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e -post:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Detta är Ocean Finance Mortgage. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till högst 100 000 000,00 Euro.

Mary anne sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

Mary anne sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig






BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

LOAN OFFER sa...

Letar du efter medel för att betala av krediter och skulder?
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com} Är här för att sätta stopp för dina ekonomiska problem. Vi erbjuder alla typer av lån (personlån, kommersiella lån, etc.) Vi ger ut lån med en ränta på 2%. Intresserade sökande bör kontakta oss via e -post: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}
Fyll i ansökningsformuläret nedan:
- Fullständigt namn:
- Lånebelopp som behövs:
- Lånets längd:
- Syfte med lån:
- Stad / land:
- Telefon:
- Hur hörde du om oss: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Unknown sa...

Jag är en privat långivare och investerare. Behöver du ett legitimt, ärligt, välrenommerat och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garantilån, jag erbjuder företagslån och enskilda lån, mer också vi finansierar alla slags projekt. För mer information kontakta oss på: saara.kemi@gmail.com eller Whatsapp: +1 (740) 212-1222

REMY.CREDIT sa...

Hej Behöver du ett snabbt lånemeddelande till oss {remy.credit111@gmail.com} med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, privatlån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolidering Lån e.t.c. Vi har ett lån för dig Personliga lån (säkra och osäkra) företagslån (säkra och osäkra) konsolideringslån och många fler. Kontakta USA för mer information om lånerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem. kontakta oss via e -post: remy.credit111@gmail.com

REMY.CREDIT sa...

vi har jullån för dig och din familj att njuta av denna semester jullån är tillgängligt nu kan du ansöka vilket belopp du vill vi har ett lån för dig
behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 – 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
vi har ett lån till dig ..